Alkaline Wash för Ansikte    

Finare, fjunigt hår i ansiktet kan vara svårt att ta bort eftersom hårväxten ofta är tät och håren mycket små. Detta tas lätt bort med Alkaline. Vaxning, trådning och plockning rekommenderas inte i ansiktet eftersom det finns uppenbar risk att fjunen stimuleras och blir till grövre hårstrån.

En fördel är att hår kan avlägsnas från stora områden vid ett och samma tillfälle utan att ge några obehag. Som en extra bonus avlägsnas även torra, döda hudceller på ytan av det behandlade området. 

Överläpp                                      700 kr

Överläpp & Haka                        1000 kr

 


Viktigt!

Det är viktigt att fortsätta med rekommenderade produkter hemma från DMK, speciellt om det är din första Alkaline behandling.
Rekommenderade produkter för efterbehandling är Seba E, olja som kemiskt matchar hudens talgproduktion. Används upp till ca 1 vecka efter behandling.    


Så fungerar Alkaline Wash

Alkaline är ett alkaliskt pulver som blandas med ett örtvatten och appliceras på huden där det får verka i 3-4 minuter. Alkaline mjukar upp håret och delar av hårsäcken. Håren och torra hudceller kan sedan enkelt avlägsnas. Som avslutning läggs en lugnande tångmask. Efter den första behandlingen kommer håren att växa tillbaka, men efterhand som behandlingarna fortskrider kommer återväxten att gå allt långsammare. I vissa fall har resultaten visats sig bli permanenta.

Eventuella bieffekter

I vissa fall kan behandlingsområdet rodna, sticka lite, och kännas varmt. Det kan också bli svullet. Detta är dock normalt och kommer att avta efter en stund. Efter första behandlingen kan huden även bli lite torr, irriterad och ev få sårskorpa om huden är mkt känslig, vilket visar sig efter behandlingen. Detta kan hålla i sig i upp till en vecka, beroende på hur din hud reagerar.

Hur ofta?

Återväxten beror på faktorer som tidigare nämnts. Efterhand kommer återväxten att gå allt långsammare och tiden mellan behandlingarna kommer att öka. Det kan gå månader emellan. 

 

Kontraindikationer
Behandling rekommenderas inte om du:

Äter mediciner som kan ge biverkningar på huden tex roaccutan pga känslighet.
Vet med dig att du har en mycket känslig hud.

Äter starka mediciner, vilket påverkar huden

Diabetiker typ 1
Gravid från v.10 
Ammar
Mörkhyade personer från Indien, Sri Lanka, Pakistan pga hyperpigmentering.


Efter
Planera inte in något viktigt möte där du vill se representativ ut direkt i samband med behandlingen. Du kan bli röd efter behandlingen som försvinner inom ett par dagar.
Sola inte och undvik solarium de närmsta 24 timmarna. Använd inte makeup över behandlingsområdet på 12 timmar. 
Kontakt:


Torpängsgränd 21
187 64 Täby, Gribbylund
Mobil: 0700-254025

Hårborttagning med vaxning är att nå ett effektivt och skonsamt sätt att ta bort din oönskade hårväxt. Tänk på att innan behandlingen bör håren vara utväxta till minst 5-6 mm för bäst resultat.
Elimineringen av hårväxt brukar sitta i runt 5-6 veckor.

Rygg                            750 kr

                        

Vaxning

Alkaline - Hårborttagning av fina fjun i ansiktet

Vaxning & Alkaline


​​Öppet:

Mån-Tor  09.30 - 18.30
Fre          09.30 - 17.00
Sista lördagen 
varje månad  10.00 - 14.00