Lite mer info för dig som är intresserad!


CAVITAL-  erbjuder 3 moderna teknologier vid ett och samma behandlingstillfälle

Radiofrekvensbehandling
Med hjälp av radiovågor kan terapeuten på ett mycket kontrollerat sätt generera värme ned i huden som bidrar till att aktivera microcirkulationen i huden. Microcirkulationen har en mycket ytterst viktig funktion för att bidra till att bibehålla en vital och frisk hud.

Vakumbehandling
Genom att addera vakumbehandling i behandlingen liknas den med en mycket avslappnande massage som bidrar till att öka elasticiteten .Den öppnar upp stagnerad cirkulation i både lymfsystemet och blodcirkulationen i huden något som tillsammans ökar hudens vitalitet avsevärt.

Super-LED behandling
Ljus har genom sina olika toner olika positiva effekter på hudens celler. Blått ljus (470nm) som i vetenskapliga studier visat mycket positiva resultat på inflammatorisk hud. Som Acne, rosacea och andra inflammatoriska tillstånd. På hals o dekoltage erbjuds även ett rött ljus (640nm) som har en påverkan på fettceller och bidrar till att arbeta för att reducera fettcellernas storlek och innehåll.

Denna kombination av behandling gör CAVITAL till en av de mest effektiva behandlingsmetoderna för att uppnå en mer vital och åtstramad hud.

                                              

 

                                                          

 

CAVITALBEHANDLING

Erbjuder en kombination av behandlingar i ett. 

Bindvävsmassage

Ökad cirkulation i huden

Förbättrad syreupptagning i huden

Ökad elasticitet i huden

Reduktion av linjer

Hudåtstramning

Ansiktslyft - en underbar behandling. 
En skönhetsbehandling utöver det ordinära.

Anti Agebehandling 45 min
Enstaka behandlingar eller i kur 3 ggr


En superskön behandling där jag och min nya exklusiva Cavital-apparat djupbearbetar linjer och trötta partier i ditt ansikte. Radiofrekvens leder värme ner i vävnaden, LED-ljus påverkar fettcellerna och/eller reparerar och lugnar huden. Vacuum hjälper lymfan på traven. 
En kraftfull anti-age behandling som passar alla hudtyper förutom mycket känslig hud, året om och ger ett omedelbart resultat. Din hud får en fräsch uppstramning, fin hudton och lyster igen.


Behandlingen innehåller grundrengöring, enzympeeling, lotion anpassad för din huds tillstånd i kombinationen en skön och kraftfull radiofrekvens/vakum/LED-behandling av två områden i ansiktet samt käklinje och hals. Behandlingen avslutas med produkter anpassade till din hud.


För att uppnå bästa hållbarhet rekommenderas kurbehandling beroende på den kondition din hud befinner sig i. 


Vid behandling av fina linjer runt ett specifikt område, tex runt ögonen rekommenderas en kur på ca 3-6 behandlingar. Därefter genomförs underhållande behandlingar var 3-6 månad.


1 behandling: 1200 kr
KUR PAKET: 10% rabatt,

3 behandlingar, 3240 kr (ord. pris 3600 kr)
Betalas vid första behandlingstillfället. Kuren görs med ca 1-2 vecka emellan behandlingarna.

Öppet

Mån-Tor  09.30 - 18.30
Fre          09.30 - 17.00
Sista lördagen 
varje månad  10.00 - 14.00 

Anti Agebehandling Delux  60 min

​En ansiktsbehandling med ansiktsrengöring, enzympeeling, lätt brynplock, AHA-EGF skinbooster. Exklusiv sheetmask tillsammans med Cavital-apparaten för maximal vitalisering av din hud. En superskön behandling där jag och min nya exklusiva Cavital-apparat djupbearbetar linjer och trötta partier i ditt ansikte. 

Behandlingen ökar hudens elasticitet, huduppstramning, fuktnivåer, spänst, fin hudton och fantastisk lyster igen.


1 behandling: 1600 kr

KUR PAKET: 10 % rabatt, 3 behandlingar: 4320 kr  (ord. pris 4800 kr)

Betalas vid första behandlingstillfället. Kuren görs med ca 1-2 veckor emellan behandlingarna.Kontakt:

Torpängsgränd 21
187 64 Täby, Gribbylund
Mobil: 0700-254025